Colant auto

Colant auto

Esti detinatorul unui atelier auto sau doresti sa iti schimbi culoarea masinii chiar la tine in curte?

RedWrap iti vine in ajutor cu o gama larga de colant auto pentru masina ta

Renunta la gandul ca vei fi nevoit sa dai o groaza de bani pe revopsirea masinii tale. Aplicarea de colant auto este un proces mult mai prietenos masinii tale, si in acelasi timp te poate ajuta sa economisesti niste bani.

Beneficiile aplicarii de colant auto pe masina

Doriti sa aflati despre beneficiile aplicarii unui colant auto? Ar putea fi aceasta o optiune excelenta pentru vehiculul dumneavoastra?

Stiati ca un colant auto poate dura pana la 7 ani cu o intretinere corespunzatoare si un finisaj potrivit? Foliile elegante ar putea fi una dintre cele mai importante investitii pentru masina dvs.

1. Optiuni cool

Care este cel mai simplu mod de a-ti face masina sa arate unica? Aveti optiuni nelimitate cu autocolantarea vehiculelor. Aceste elemente grafice atractive din punct de vedere vizual sunt disponibile in diverse scheme de culori, modele si stiluri.

Acest lucru face ca procesul sa fie destul de simplu pentru a gasi un model de colant auto potrivit pentru vehiculul dumneavoastra. Astfel, va puteti acoperi vehiculul cu folie perfecta care iese in evidenta. 

De asemenea, daca aveti un atelier unde realizati lucrari de autocolantare, optiunile oferite de RedWrap iti vin in ajutor pentru a le oferii clientilor tai o experienta unica. Puteti afla totul despre diferite texturi, finisaje si culori existente de la echipa RedWrap pentru a oferi masinii dvs. un aspect unic.

2. Proces rapid

Nu trebuie sa asteptati mult pentru a schimba culoarea vehiculul. In cele mai multe cazuri, procesul poate dura pana la trei zile. In cazul vopsirii traditionale, procesul de vopsire este mult mai greoi si poate dura chiar mai mult.

3. Protectia vopselei

Vopseaua masinii dumneavoastra se poate estompa in timp. De asemenea, va trebui sa o protejati de daunele solare, lovituri, zgarieturi, resturi, pietris si rugina.

Un colant auto serveste ca protectie buna a vopselei la pericolele mentionate mai sus.

Acesta este scutul de care aveti nevoie pentru a prelungi  frumusetea vehiculului dvs. Protejarea vehiculului de deteriorare va impiedica sa faceti reparatii costisitoare pe viitor. Nu trebuie sa va deranjati sa platiti un mecanic pentru a elimina urmele de zgarieturi de pe vehicul. Invelisurile pentru vehicule servesc drept protectie pe termen lung 

Ati dori sa va vindeti masina in viitor? Zgarieturile si alte daune afecteaza valoarea masinii dumneavoastra. Protejarea vopselei cu o folie pentru vehicule va ajuta sa cresteti valoarea de revanzare a masinii.

4. Intretinere usoara

Nu trebuie sa treceti prin sarcina coplesitoare de a va mentine vehiculul curat. Ambalajele pentru vehicule sunt usor de curatat si intretinut. Tot ce ai nevoie este o solutie de curatare sigura, potrivita pentru folia auto. Curatarea vehiculului o data pe saptamana este o strategie de intretinere pe care o puteti urma.

5. Economisiti bani

Utilizarea de colant auto de calitate va poate ajuta sa economisiti bani. Aceasta optiune va impiedica sa platiti pentru o lucrare costisitoare de revopsire. Nu vei fi nevoit sa apelezi la o revopsire costisitoare. Avantajul utilizarii de colant auto este ca in cazul in care v-ati plictisit de culoarea curenta, puteti renunta usor la el si sa reveniti la vopseaua originala a masinii. Daca intentionati sa va vindeti masina, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la indepartarea foliei vehiculului. Foliile de inalta calitate sunt usor de indepartat cu o sursa de caldura. Nu trebuie sa va fie frica sa va deteriorati vehiculul in timpul procesului de indepartare.

Un proces de indepartare a vinilului poate dura aproximativ trei ore atunci cand este efectuat de o persoana priceputa. Mersul la un profesionist va asigura ca vehiculul dumneavoastra va arata cel mai bine dupa indepartarea foliei. 

6. Upgrade usor

Daca v-ati saturat de aspectul vechi al vehiculului dvs., va puteti baza pe procesul de aplicare de colant auto pentru o actualizare rapida. Anumite stiluri pe care le doriti pentru vehiculul dumneavoastra nu pot fi reproduse prin vopsea, insa in stocul RedWrap sigur veti gasi culoarea de care aveti nevoie.

Inapoi la blog