Folie protectie solara exterioara

Folie protectie solara exterioara

Protejeaza-ti masina de razele daunatoare ale soarelui cu ajutorul unui strat de folie protectie solara exterioara. Este perfecta pentru anotimpurile de vara, iar pe langa protectia indelungata, o folie poate oferi un aspect excelent automobilului tau.

Echipa RedWrap iti vine in ajutor cu o solutie simpla, dar totusi rafinata pentru a te proteja pe tine, dar si masina ta de efectele nocive ale razelor ultraviolete. Elimina riscul de decolorare a vopselei originale a masinii cu o folie protectie solara exterioara.

Importanta aplicarii de folie protectie solara exterioara

In lunile in care soarele este pe cer si vremea este calda, probabil ca va place sa conduceti mai mult si va spalati masina mai des. In timp ce aceste eforturi va pot face masina sa arate bine la suprafata, soarele ar putea avea un efect daunator care ar putea deveni evident doar in timp. Mai simplu spus, este important sa stii cum sa protejezi vopseaua masinii tale de soare.

Cum deterioreaza soarele vopselele si materialele plastice auto

Partile care compun exteriorul masinii dvs. pot parea puternice si rezistente la suprafata. Cu toate acestea, soarele are efecte subtile care ar putea deveni evidente doar in timp. Daca masina dvs. este expusa in mod constant la razele ultraviolete ale soarelui in timpul condusului, radiatiile UV pot avea un efect de uzura asupra vopselei. Efectele acestui lucru sunt adesea accelerate in lunile in care soarele este mai proeminent pe cer.

 

Dupa luni de expunere prelungita la UV, s-ar putea sa observati ca vopseaua de pe capota sau de pe plafonul masinii dumneavoastra se estompeaza intr-o nuanta putin mai deschisa si mai terna. De asemenea, este posibil sa observati un efect de ingalbenire pe lentilele farurilor sau ale stopurilor. Daca tapiteria din habitaclu este lovita in mod constant de lumina soarelui, s-ar putea chiar sa observati o culoare tocita pe scaune si pe bord.

Din motive evidente, protectia cu folie protectie solara exterioara pentru masina dvs. este o investitie inteleapta. De asemenea, este important sa stiti despre pasii mai simpli pe care ii puteti lua pentru a reduce daunele cauzate de soare pe vehiculul dumneavoastra. Stiind cum sa va protejati masina de daunele provocate de soare, puteti preveni efectele daunatoare ale razelor UV si puteti pastra aspectul si luciul original al vopselei, luminilor si interiorului.

Cum sa va protejati vopseaua masinii de soare

Pe masura ce vara se apropie, ar trebui sa luati masuri pentru a proteja vopseaua de pe masina de impactul razelor ultraviolete ale soarelui. Unul dintre cele mai daunatoare efecte ale razelor UV este modul in care caldura solara poate rupe prin legaturile chimice care altfel ar tine impreuna un strat expus de vopsea. Efectele acestui lucru pot degrada legaturile chimice ale colorantilor din vopsea si pot face ca culoarea sa se estompeze in anumite puncte.

Folie protectie solara exterioara

Cel mai eficient mod de a proteja vopseaua masinii de razele UV ale soarelui este cu o folie protectie solara exterioara. O folie protectie solara exterioara se potriveste dimensiunilor si contururilor fiecarui panou vopsit de pe un automobil si serveste drept membrana de protectie. Cu o folie protectie solara exterioara, caroseria masinii dvs. ramane rezistenta la lumina soarelui in timp ce faceti drumuri lungi in lunile de primavara si vara. In plus, vinilul protejeaza vopseaua de abraziunile minore care pot rezulta din pietre care sar pe capota masinii in timpul mersului.

Cand este aplicata pe un automobil, o folie protectie solara exterioara poate imbunatati aspectul caroseriei unui vehicul. Ai putea opta pentru o folie transparenta de vinil care pur si simplu protejeaza corpul cu o membrana extra stralucitoare. Sau, puteti alege o culoare sau un model opac pentru a transforma aspectul automobilului dvs. intr-o anumita perioada de timp.

Aplicarea unei folii de vinil dureaza de obicei doar cateva ore, dar se poate pastra pret de cativa ani. Unele colantari de ultima generatie pot dura pana la 10 ani. O folie protectie solara exterioara poate fi indepartata in orice moment, fara a deteriora suprafetele de dedesubt. Daca intentionati sa detineti vehiculul actual pentru cativa ani, o folie protectie solara exterioara ar fi o investitie inteleapta si cea mai buna alegere pentru a proteja vopseaua de expunerea la soare.

Inapoi la blog